Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 29.10.2019 | Судски совет на РСМ

  Свечена изјава на новоизбраните претседатели на судови

  Денес во просториите на Судскиот совет на Република Северна Македонија новоизбраните претседатели на судовите... [повеќе]
 • Новости  | 28.10.2019 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Учество на Регионална конференција

  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани и судијата д-р Џемали Саити, на покана на Генералниот Директорат за човекови права и владеење на правото на Совет на Европа, учествуваа во работата на регионалната конференција на тема „Поделба на одговорноста при примената на Европската конвенција за човекови права: надминување на предизвиците преку користење на новите правосудни алатки“. Регионалната конференција се одржа на 24 и 25 октомври 2019 година во Сараево, Босна и Херцеговина, а учество земаа претставници на највисоките судови во регионот. [повеќе]
 • Новости  | 25.10.2019 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Средба со претставници од Амбасадата на САД во Република Северна Македонија

  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија на 22 октомври 2019 година, оствари средба со претставници од Амбасадата на САД во Република Северна Македонија, г-а Дајана Палеквин, шеф на програмата ИНЛ Политичка канцеларија и владеење на правото и г-а Челси Шинур, шеф на програмата ОПДАТ. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.10.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 327 седница на Судски совет на РСМ - 20.12.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 327-та седница одржана на ден 20.12.2019 година, одлучи за следното: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.10.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 329-та седница на Судски совет на РСМ - 31.12.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи итна седница на ден 31.12.2019 година (вторник) со почеток во 13,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.10.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 328-та седница на Судски совет на РСМ - 25.12.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 25.12.2019 година (среда) со почеток во 9,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.10.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 327-та седница на Судски совет на РСМ - 20.12.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 20.12.2019 година (петок) со почеток во 12,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.10.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 326-та седница на Судски совет на РСМ - 13.12.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 13.12.2019 година (петок) со почеток во 9,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.10.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 325-та седница на Судски совет на РСМ - 28.11.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 28.11.2019 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.10.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 324-та седница на Судски совет на РСМ - 21.11.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 21.11.2019 година (четврток) со почеток во 12,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:... [повеќе]
Прва<12345678910>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_