Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 24.7.2020 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Известување за јавност

  Советот за одлучување по жалба при Врховниот суд на Република Северна Македонија расправаше по повод жалбата на Владимир Панчевски – судија на Основниот кривичен суд Скопје, поднесена против одлуката на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 25.12.2019 година заведена под бр.08-22/40 од 30.12.2019 година и против решението на Судскиот совет на Република Северна Македонија бр.08-22/4 од 17.07.2019 година. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.7.2020 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за јавност

  На 09 јули 2020 година, ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани и претседателите на одделите во Врховниот суд на Република Северна Македонија остварија средба со претставници од Центарот за правни истражувања и анализи и експерти на проектот „Поддршка на Судскиот совет во воспоставување на квалитетен систем за оценување на судии“, во координација со проектот „Поддршка на реформите во правосудниот сектор“. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.7.2020 | Судски совет на РСМ

  Свечена изјава на новоизбраниот претседател на Апелациониот суд Битола

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 14.7.2020 | Судски совет на РСМ

  ОПШТА ЛИСТА за кандидат од апелационо подрачје Битола

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.7.2020 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 345--та седница на Судски совет на РСМ - 20.07.2020 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 01.7.2020 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за јавност

  Амбасадата на САД во рамките на Договорот за поддршка и помош на судството во Република Северна Македонија, во време на предизвиците со Ковид-19 – пандемијата, на 29.06.2020 година обезбеди донација на средства за дезинфекција за сите судови, јавни обинителства и Управата за извршување на санкции. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 30.6.2020 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 345--та седница на Судски совет на РСМ - 20.07.2020 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 30.6.2020 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 344--та седница на Судски совет на РСМ - 9.07.2020 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 30.6.2020 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 343--та седница на Судски совет на РСМ - 30.06.2020 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 30.6.2020 | Судски совет на РСМ

  Соопштение

  [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_