Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Новости  | 25.7.2017 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  С О О П Ш Т Е Н И Е

  Врховниот суд на Република Македонија ја известува јавноста дека денес на 25.07.2017 година започна седницата на петчлениот совет на Врховниот суд на Република Македонија кој одлучува по жалбите против решенијата за определување на притвор донесени од Апелациониот суд Скопје по предметите познати во јавноста како “Таргет” и “Тврдина.” [повеќе]
 • Новости  | 17.7.2017 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  С О О П Ш Т Е Н И Е

  Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски оствари средба со Групата на високи експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од г-дин Рајнхард Прибе. [повеќе]
 • Новости  | 29.6.2017 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Известување за јавна седница

  Врховниот суд на Република Македонија ја известува јавноста дека јавната седница по предметот Вкж2.бр.3/2016, во врска со убиствата кај Смилковско Езеро, се одложи по барање на бранителот адвокат Асмир Алиспаиќ, во кое наведе дека ќе биде отсутен од Република Македонија во периодот од 28.06.2017 до 10.07.2017 и за доказ приложи резервација на авионски лет. [повеќе]
 • Известувања  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Усвоен Годишниот извештај за работата на Судскиот совет на РМ за 2017 година

  Судскиот совет на Република Македонија го разгледа и усвои Годишниот извештај за работата на Судскиот совет на Република Македонија за 2017 година ... [повеќе]
 • Известувања  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Усвоен Годишниот извештај за работата на Судскиот совет на РМ за 2016 година

  Судскиот совет на Република Македонија го разгледа и усвои Годишниот извештај за работата на Судскиот совет на Република Македонија за 2016 година ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од свечена академија во Законодавниот дом

  Заменик претседателот на Судскиот совет на Република Македонија Шемседин Јусуфи по повод 550 годишнината од смртта на Ѓерг Kастриот Скендербег ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од работна посета во Основниот суд Тетово

  Работна група составена од членовите на Судскиот совет на Република Македонија изврши работна посета... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од работна посета во Основниот суд Скопје 1

  Работна група составена од членовите на Судскиот совет на Република Македонија изврши работна посета... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од работна посета во Основниот суд Гостивар

  Работна група составена од членовите на Судскиот совет на Република Македонија изврши работна посета... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од работна посета во Врховниот суд на ден 29.01.2018 година

  Работна група составена од членовите на Судскиот совет на Република Македонија изврши работна посета... [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_