Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 299-та седница одржана на ден 27.02.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 299-та седница одржана на 27.02.2019 година, го измени и дополни Дневениот ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 298-та седница одржана на ден 13.02.2019 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 298-та седница одржана на 13.02.2019 година, го измени и дополни Дневениот ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 297-та седница одржана на ден 07.02.2019 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 297-та седница одржана на ден 07.02.2019 година одлучи за следното ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 296-та седница одржана на ден 30.01.2019 година и 31.01.2019 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 296-та седница одржана на ден 30.01.2019 година и 31.01.2019 година одлучи за следното ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 295-та седница одржана на ден 30.01.2019 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 295-та седница одржана на ден 30.01.2019 година, го измени и дополни Дневениот ред и одлучи за ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 294-та седница одржана на ден 9.01.2019 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 294-та седница одржана на ден 9.01.2019 година, одлучи за ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 292-та седница одржана на ден 29.11.2018 година и продолжението на 03.12.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 292-та седница одржана на ден 29.11.2018 година и продолжението на 03.12.2018 година, одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 291-та седница одржана на ден 28.11.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 291-та седница одржана на ден 28.11.2018 година, одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 290-та седница одржана на ден 14.11.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 290-та седница одржана на ден 14.11.2018 година, одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.9.2015 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 289-та седница одржана на ден 25.10.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 289-та седница одржана на ден 25.10.2018 година, одлучи за следното... [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_