Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи за работата на Основен суд Битола

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
ПРИХОДИ И РАСХОДИ во текот на годината - 696
Годишен
2017
БИЛАНС НА СОСТОЈБА - 696
Годишен
2017
ПРИХОДИ И РАСХОДИ во текот на годината - 631
Годишен
2017
БИЛАНС НА СОСТОЈБА - 631
Годишен
2017
ПРИХОДИ И РАСХОДИ во текот на годината - 603
Годишен
2017
БИЛАНС НА СОСТОЈБА - 603
Годишен
2017
Извештај за движење на предмети за 2017 година
Годишен
2017
Извештај за движење на предмети четврто тромесечје 2017 година
Квартален
2017
Извештај за движење на предмети за месец декември 2017 година
Месечен
2017
БИЛАНС НА СОСТОЈБА - 631
Годишен
2016

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_