Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

Година
Категорија

 • Новости  | 05.3.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА - СТ

 • Новости  | 22.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Решение МАЛВП-560/2020

  АД Друштво за осигурување УКИНА Скопје против тужениот Демир Каранфилов од Битола ул.Козјак 104 [повеќе]
 • Новости  | 11.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: ВПП1-45/19

  Методија Кочовски од Гнеотино против противниците Република Северна Македонија , Ване Талевски од Битола ул.Босанска 95, Златко Ристевски од Битола ул.Цветан Димов 5, Елена Костова од Битола ул.Ениџе Вардар 22, Пеце Кочовски од Битола ул.Крстин Чулаковски 64, Александар Китановски од Битола ул.Довлеџик 90, Велика Петровска од Битола ул.Христо Ботев 23, Трајановски Китан Борис од с.Гнеотино, Ѓорѓи Трајчевски од Битола ул.Панде Илковски 67, Дара Китановска од Гнеотино, а сега во старски дом Суи Рајдер Битола и Елена Кочовска од Битола ул.Крстин Чулаковски 64 [повеќе]
 • Новости  | 04.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Решение МАЛВП-560/2020

  АД Друштво за осигурување УКИНА Скопје против тужениот Демир Каранфилов од Битола ул.Козјак 104 [повеќе]
 • Новости  | 01.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Решение ВПП-88/20

  Павле Константинов од Скопје ул.Варшавска 8 Златко Пановски од Скопје Востаничка 34, Лидија Прчевска и Илија Јанкуловска двата од Битола [повеќе]
 • Новости  | 26.1.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Покана за одговор на тужба МАЛВП-512/2020

  Адресант: Сенад Рамовиќ и Јасмин Рамовиќ, Скопје [повеќе]
 • Новости  | 26.1.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Покана за одговор на тужба МАЛВП-572/2020

  Адресант: ДЕНИС ФИНЧЕВ, С,ШЛЕГОВО, КРАТОВО [повеќе]
 • Новости  | 12.1.2021 | Основен суд Битола

  ЈАВЕН ОГЛАС бр. 1/2021

  За вработување на судски службеници и лица кои вршат технички-помошни работи на определено време [повеќе]
 • Новости  | 05.1.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Пресуда МАЛВП-158/2020

  За тужен Стојанчо Пачемски од Берово, ул. „Задарска“ бр. 44/А [повеќе]
 • Новости  | 28.12.2020 | Основен суд Битола

  ЈАВЕН ОГЛАС

  Јавен оглас за избор на 15 судии-поротници [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_