Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаите за работата на ОС Делчево може да ги погледнете во продолжение користејки ги ататките за пребарување како по година така и по вид на извештај(годишен, полугодишен, квартален и месечен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Квартален извештеј - четврти квартал 2023
Квартален
2024
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец декември 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец ноември 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец октомври 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец септември 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец август 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец јули 2023
Месечен
2023
Квартален извештеј - втор квартал 2023
Квартален
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец јуни 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец мај 2023
Месечен
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести