Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаите за работата на ОС Делчево може да ги погледнете во продолжение користејки ги ататките за пребарување како по година така и по вид на извештај(годишен, полугодишен, квартален и месечен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец април 2023
Месечен
2023
Квартален извештеј - прв квартал 2023
Квартален
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец март 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец февруари 2023
Месечен
2023
Завршна сметка за буџетски корисник, депозитна сметка 290100077969616 за 2022
Годишен
2022
Завршна сметка за буџетски корисник, сопствена сметка 290100077963119 за 2022
Годишен
2022
Завршна сметка за буџетски корисник, буџетска сметка 290100077960311 за 2022
Годишен
2022
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец јануари 2023
Месечен
2023
Годишен извештај за 2022 година за слободен пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2022
Годишен извештај за работата на Основен суд Делчево за 2022 год.
Годишен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести