Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаите за работата на ОС Делчево може да ги погледнете во продолжение користејки ги ататките за пребарување како по година така и по вид на извештај(годишен, полугодишен, квартален и месечен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец мај 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец април 2022
Месечен
2022
Квартален извештеј - прв квартал 2022
Квартален
2022
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец март 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец февруари 2022
Месечен
2022
Завршна сметка за буџетски корисник, сметка 290100077969616 за 2021
Годишен
2021
Завршна сметка за буџетски корисник, сметка 290100077963119 за 2021
Годишен
2021
Завршна сметка за буџетски корисник, сметка 290100077960311 за 2021
Годишен
2021
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец јануари 2022
Месечен
2022
Годишен извештај за работата на Основен суд Делчево за 2021 год.
Годишен
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести