Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаите за работата на ОС Делчево може да ги погледнете во продолжение користејки ги ататките за пребарување како по година така и по вид на извештај(годишен, полугодишен, квартален и месечен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка за буџетски корисник, депозитна сметка 290100077969616 за 2023
Годишен
2023
Завршна сметка за буџетски корисник, сопствена сметка 290100077963119 за 2023
Годишен
2023
Завршна сметка за буџетски корисник, буџетска сметка 290100077960311 за 2023
Годишен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец јануари 2024
Месечен
2024
Годишен извештај за 2023 година за слободен пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2023
Годишен извештај за работата на Основен суд Делчево за 2023 год.
Годишен
2023
Квартален извештеј - четврти квартал 2023
Квартален
2024
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец декември 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец ноември 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец октомври 2023
Месечен
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести