Јавен оглас [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Јавен оглас

Новости, Соопштенија за јавност  |  14.11.2019
ЈАВЕН ОГЛАС 1/2019

Република Северна Македонија

Основен суд Делчево

Су.бр.0401-616/2019

14.11.2019 година

Делчево

 

Врз основа на член 20 и член 25 од Законот за судска служба (Службен весник на Република Македонија бр.43/14, 98/15, 6/16 и 198/18) и член 25 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Основен суд Делчево СУ.бр.0101-198/2019 од 25.03.2019 година, Правилникот за формата и содржината на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административна селекција, на испитите, проверка на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работните места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници (Службен весник на Република Македонија бр.236/18) и согласност од Министерство за финансии бр. 08-1173/7 од 31.07.2019 година

 

ОСНОВНИОТ СУД ДЕЛЧЕВО

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС 1/2019

 

1. Категорија Г, ниво Г1 Самостоен судски референт – 1 извршител.

2. Услови за вршење на работите: најмалку више или средно образование. Најмалку 3 години работно искуство во струката.

3. Паричен нето износ на плата: 19.000,00 денари

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_