Внатрешна организација [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Внатрешна организација

СПИСОК НА ЛИЦА ВРАБОТЕНИ ВО ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО

Ред. бр. Име и презиме  работо место службен е-маил  службен телефон
1 Миле Ѓоргиев претседател mile.gorgiev@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.115
2 Костадин Ѓорѓиев Судија info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.117
 
3 Зоран Николовски советник информатичар zoran.nikolovski@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.120
4 Сандра Давитковска помлад соработник - сметководител sandra.davitkovska@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.121
5 Стојанче Трајановски помлад судски соработник stojance.t@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.112
6 Наташа Велковска самостоен судски референт-парнично одделение info@osdelcevo.mk 033-411127 лок.112
9 Сашка Илиевска судски референт-записничар info@osdelcevo.mk 033-411127 лок.117
10 Адријана Ѓоргиева виш сидски референт-вонпарнично adrijana.g@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.118
11 Борче Каранфиловски помлад судски референт-доставувач info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
12 Шефкет Ибраимов помлад судски референт-доставувач info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
13 Борјанка Лефковска помлад судски референт-доставувач info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
14 Раде Симов помлад судски референт-доставувач info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
15 Војо Богданов помлад судски референт-доставувач info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
16 Лупчо Ромовски Возач info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
17 Емилеја Јанкуловска Хигиеничар info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
18 Дејан Трајковски Командир на судска полиција info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.111
19 Александар Јовановски Заменик командир на судска полиција  info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.111
20 Дејан Анакиевски судски полицаец info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.111
21 Тоше Димитровски судски полицаец info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.111
22 Зоран Соколовски судски полицаец info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.111
23 Марјанчо Стојменовски судски полицаец info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.111
24 Цветко цветковски судски полицаец info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.111
Вработени на определено време
25 Валрија Стоименовска судски референт-записничар info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.114
26 Јанинка Маноиловска судски соработник  info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.113
27 Ленче Ѓорѓиева судски соработник  info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.116
28 Оливера Петровска хигиеничар info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
29 Влатко Соколовски помлад судски референт-доставувач info@osdelcevo.mk 033-411-127 лок.123
         
         

 

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести