За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот суд Делчево се ангажирани 3 судии и тоа:

еден судија работи на кривична материја и еден на граѓансак материја како и претседателот на судот кој е истовремено и судечки судија работи на одредени уписници од граганската материја.

Претседател

CV на Претседател

Судија Миле Ѓоргиев

Име и презиме:
Миле Ѓоргиев
Година на избор:
2010
Област на која работи судијата:
Според годишниот план за работа, работи на:Граганска област

Судиите

Судија Виолета Миладинова

Судија Виолета Миладинова

Име и презиме:
Виолета Миладинова
Година на избор:
25.09.1997
Област на која работи судијата:
Според годишниот план за работа работи на: Граѓанска материја

Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести