Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за завршна сметка на Основен суд Кочани за 2020 година
Годишен
2020
Годишен извештај за работа на Основен суд Кочани - ССРСМ
Годишен
2020
Годишен извештај за работа на Основен суд Кочани - ВСРСМ
Годишен
2020
Извештај за месец февруари 2021 година
Месечен
2021
Извештај за месец јануари 2021 година
Месечен
2021
Годишен извештај за слободен пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2020
Извештај за месец декември 2020 година
Месечен
2020
Извештај за месец ноември 2020 година
Месечен
2020
Извештај за месец октомври 2020 година
Месечен
2020
Извештај за месец септември 2020 година
Месечен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_