Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Општи информации

Почнувајќи од јуни 2018 година, Бирото за јавни набавки на Република Македонија, воведе сервис за следење на објавени огласи и склучени договори за секој економски оператор на порталот на бирото. Соодветната содржина за економскиот оператор Основен суд Кочани, може да се прегледа на следниве линкови:

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  3/2015
  Предмет на договор:
   
  Набавка на екстра лесно масло за горење
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  22.9.2015
  Договорен орган:
   
  Основен суд Кочани
  Вид на постапка:
   
  Барање со прибирање на понуди
  Краен рок:
   
  29.9.2015
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_