Внатрешна организација [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Внатрешна организација

Структура на судска зграда 

Приземје
На приземјето се сместени писарниците (граганските, прекршочните, кривичните одделениja) судската полицијата, кабинет на судски соработници и канцелариите на Јавното Правобранителство.

I кат 
На првиот кат се сместени кабинет на судски соработници, дактилобиро, судниците I,II,III , сервер сала и канцелариите на Јавното Обвинителство.

II кат
На вториот кат се сместени кабинетот на Претседателот на судот, судиските кабинети, кабинет на советник информатичар и кабинет на благајна и сметководство.

 

 

Правилник за внатрешна организација и систематизација на работните места во ОС Кочани

Вработени - работни позиции

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_