Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Основен суд Кратово ѓи објавува следниве извештаи

 

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишен извештај 2020 - СПИ
Годишен
2020
Годишен извештај 2020
Годишен
2020
Распоред за работа-2021
Годишен
2021
Годишен извештај за 2019г.
Годишен
2019
Завршна сметка -Сопствена сметка 2018
Годишен
2018
Завршна сметка -Буџетска сметка 2018
Годишен
2018
Завршна сметка- Депозитна сметка 2018
Годишен
2018
Годишен извештај за 2018г.
Годишен
2018
Завршна сметка-Сопствена сметка 2017
Годишен
2017
Завршна сметка-Депозитна сметка 2017
Годишен
2017

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести