Основен суд Кратово - најдобро рангиран суд во РСМ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Основен суд Кратово - најдобро рангиран суд во РСМ

Новости  |  11.8.2022
Основен суд Кратово е најдобро рангиран суд во РСМ

 

Основен суд Кратово е најдобро рангиран суд во РСМ

   

        Според   Агенцијата за заштита на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер Основен суд Кратово е најдобро рангиран суд во РСМ имајќи ги во предвид резултатите од спроведениот мониторинг на интернет страниците на основните, апелационите судови, Управниот суд, Вишиот управен суд, Врховниот суд и Судскиот совет во врска со почитување на членот 10 од Законот за СПИЈК.

 

          Извештајот за извршена проверка на објавените документи и информации кои имателите од судската власт во Република Северна Македонија се обврзани да ги објават на своите веб-страници  може да го погледнете на следниот линк:

 

ИЗВЕШТАЈ-ОД-МОНИТОРИНГ-НА-СУДСКА-ВЛАСТ-2022

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_