Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Основен суд Кратово ѓи објавува сведниве годишни планови

Година
Опис Година Преземање
Стратешки план на О С КРАТОВО 2022-2024
2022
Предлог буџетско барање за 2023 г.
Предлог буџетско барање за 2023 г.
2022
Распределба на средства од категорија 48-капитални расходи од буџет судска власт за 2022 година, раздел 29010
Распределба на средства од категорија 48-капитални расходи од буџет судска власт за 2022 година, раздел 29010
2022
ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА ОСНОВЕН СУД КРАТОВО за 2022
ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА ОСНОВЕН СУД КРАТОВО за 2022
2022
Правилник за Внатрешна организација и систематизација на работни места во ОС Кратово
Правилник за Внатрешна организација и систематизација на работни места во ОС Кратово
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести