Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка за 2022 година (Сопствена сметка - приходи финансирани од органи)
Годишен
2022
Завршна сметка за 2022 година (Депозитна сметка)
Годишен
2022
Завршна сметка за 2022 година (Буџетска сметка)
Годишен
2022
Годишен извештај (од 01.01.2022 до 31.12.2022) - Слободен пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2022
Годишен извештај за работа на Основниот суд Крива Паланка за 2022 година
Годишен
2022
Сумарен преглед за движење на предметите за месец мај 2022 год.
Месечен
2022
Завршна сметка за 2021 година (Сопствена сметка - приходи финансирани од органи)
Годишен
2021
Завршна сметка за 2021 година (Депозитна сметка)
Годишен
2021
Завршна сметка за 2021 година (Буџетска сметка)
Годишен
2021
Завршна сметка за 2020 година (Сопствена сметка - приходи финансирани од органи)
Годишен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести