Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Сумарен преглед за движење на предметите за месец мај 2022 год.
Месечен
2022
Завршна сметка за 2021 година (Сопствена сметка - приходи финансирани од органи)
Годишен
2021
Завршна сметка за 2021 година (Депозитна сметка)
Годишен
2021
Завршна сметка за 2020 година (Буџетска сметка)
Годишен
2021
Завршна сметка за 2020 година (Сопствена сметка - приходи финансирани од органи)
Годишен
2020
Завршна сметка за 2020 година (Депозитна сметка)
Годишен
2020
Завршна сметка за 2020 година (Буџетска сметка)
Годишен
2020
Извештај за работа на Основниот суд Крива Паланка за 2020 година.
Годишен
2020
Извештај за работа на Основниот суд Крива Паланка за 2021 година (табеларен преглед)
Годишен
2021
Завршна сметка за 2019 година (Сопствена сметка - приходи финансирани од органи)
Годишен
2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести