РЕЗУЛТАТИ ОД ИНТЕРВЈУ И КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД ИНТЕРВЈУ И КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА

Новости, Соопштенија за јавност  |  06.2.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ИНТЕРВЈУ И КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА
Прилог 1          
 
ОСНОВЕН СУД КРИВА ПАЛАНКА
 
Јавен оглас бр.2/18

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО КОИ Е СПРОВЕДЕНО ИНТЕРВЈУ
СО ШИФРИ И ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД ИНТЕРВЈУТО ЗА СЕКОЈ КАНДИДАТ
 
I. За работното место од точката 1 (судски соработник) интервјуто е спроведено со кандидатите со следните шифри:
 
 1. Шифра: oskp307185.  Освоени бодови од интервјуто: 19;
 2. Шифра: oskp307186.  Освоени бодови од интервјуто: 20;
 3. Шифра: oskp307187.  Освоени бодови од интервјуто: 17,66.
 
 
II. За работното место од точката 2 (помлад судски референт-доставувач) интервјуто е спроведено со кандидатите со следните шифри:
 
 1. Шифра: oskp307183.  Освоени бодови од интервјуто: 19,3;
 2. Шифра: oskp307184.  Освоени бодови од интервјуто: 18;
 
 
                                                                                                                                                Комисија за селекција за вработување
 
 
Прилог 3
 
 
ОСНОВЕН СУД КРИВА ПАЛАНКА
 
Јавен оглас бр.2/18
 
 
КОНЕЧНА РАНГ-ЛИСТА НА КАНДИДАТИТЕ
СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ 
ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО 

I. За работното место од точката 1 (судски соработник) 

 
1. Шифра oskp307185: Бодови од административната селекција 22,09; Бодови од стручниот дел од испитот 25, и Бодови од интервјуто 19. Вкупно 66,09 бодови.
 
2. Шифра oskp307186: Бодови од административната селекција 22,04; Бодови од стручниот дел од испитот 24,25 , и Бодови од интервјуто 20. Вкупно 66,29 бодови.
 
3.  Шифра oskp307187: Бодови од административната селекција 21,25; Бодови од стручниот дел од испитот 22,50, и Бодови од интервјуто 17,66. Вкупно 61,41 бодови.
 
 
II. За работното место од точката 2 (помлад судски референт-доставувач)
 
1. Шифра oskp307183: Бодови од административната селекција 15,58; Бодови од стручниот дел од испитот 24,25, и Бодови од интервјуто 19,3. Вкупно 59,13 бодови.
 
2. Шифра oskp307184: Бодови од административната селекција 14,66; Бодови од стручниот дел од испитот 22, и Бодови од интервјуто 18. Вкупно 54,66 бодови.
 
 
                                                                                                                                                Комисија за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_