За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

Именик на судии

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот суд Крива Паланка се ангажирани 6 судии и тоа:

Претседател

CV на Претседател

Судија Љубица Цветковска Стојановска

Име и презиме:
Љубица Цветковска Стојановска
Година на избор:
02.10.2019
Област на која работи судијата:
Граѓанска материја

Судиите

Судија Благица Ѓошевска

Судија Благица Ѓошевска

Име и презиме:
Благица Ѓошевска
Година на избор:
26.06.1986
Област на која работи судијата:
Граѓанска материја

Судија Виолета Наумовска

Судија Виолета Наумовска

Име и презиме:
Виолета Наумовска
Година на избор:
01.02.1985
Област на која работи судијата:
Граѓанска материја

Судија Лоза Илиевска

Судија Лоза Илиевска

Име и презиме:
Лоза Илиевска
Година на избор:
01.06.1990
Област на која работи судијата:
Кривична материја

Судија Анкица Димитровска

Судија Анкица Димитровска

Име и презиме:
Анкица Димитровска
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Кривична материја

Судија Орце Јанковски

Судија Орце Јанковски

Име и презиме:
Орце Јанковски
Година на избор:
07.02.2006
Област на која работи судијата:
Кривична материја

Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести