Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

     graph2 Извештаи за Основен суд Крушево

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај по судии за движење на предмети за месец октомври 2023
Месечен
2023
Сумарен извештај за движење на предмети за месец септември 2023
Месечен
2023
Извештај по судии за движење на предмети за месец септември 2023
Месечен
2023
Сумарен извештај за движење на предмети за месец август 2023
Месечен
2023
Извештај по судии за движење на предмети за месец август 2023
Месечен
2023
Сумарен извештај за движење на предмети за месец јули 2023
Месечен
2023
Извештај по судии за движење на предмети за месец јули 2023
Месечен
2023
Сумарен извештај за движење на предмети за месец јуни 2023
Месечен
2023
Извештај по судии за движење на предмети за месец јуни 2023
Месечен
2023
Сумарен извештај за движење на предмети за месец мај 2023
Месечен
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_