Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Јули
  17

  Предмет: П1-13/18

  Судија Лидија Андреска, Судница Судница 24
  17.07.2018, во 11:00
 • Јули
  17

  Предмет: П1-12/18

  Судија Лидија Андреска, Судница Судница 24
  17.07.2018, во 11:30
 • Септември
  5

  Предмет: ПЛ1-П-1/18

  Судија Лидија Андреска, Судница Соба 21
  05.09.2018, во 11:00
 • Септември
  7

  Предмет: РО-12/18

  Судија Благоја Бошкоски, Судница Соба 20
  07.09.2018, во 10:00
 • Септември
  11

  Предмет: П4-1/18

  Судија Лидија Андреска, Судница Соба 21
  11.09.2018, во 11:30
 • Септември
  13

  Предмет: РО-29/18

  Судија Лидија Андреска, Судница Соба 21
  13.09.2018, во 11:00
 • Септември
  13

  Предмет: РО-30/18

  Судија Лидија Андреска, Судница Соба 21
  13.09.2018, во 11:30