Основни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судот

Основен суд Куманово

ул.11 Октомври бб
Емаил:  info@oskumanovo.mk

Контакт телефони

Телефонска централа

031 411 555

Технички секретар на Претседателот на судот - телефон

031 411 555 локал 103

Судски администратор (секретар на судот)

031 411 555 локал 104

Писарница за кривично полнолетни и малолетни

031 411 555 локал 105 и 107

Парнична писарница

031 411 555 локал 109 и 111

Прекршочна писарница

031 411 555 локал 113

Писарница за извршување на санкции

031 411 555 локал 115

Писарница за претходна постапка и кривичен совет

031 411 555 локал 125

Писарница за платни налози и ППНИ

031 411 555 локал 117

Писарница за работни спорови, трговски спорови и стечај

031 411 555 локал 119

Писарница за кривична и казнена евиденција

031 411 555 локал 121

Вонпарнична писарница

031 411 555 локал 123

Сметководство и благајна

031 411 555 локал 188

Судска полиција

031 411 555 локал 192

Судска полиција

031 411 555 локал 192
Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести