Информација за време и датум на одржување на административна селекција [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Информација за време и датум на одржување на административна селекција

Соопштенија за јавност  |  23.1.2019

 

Почитувани, Ве известуваме согласно на чл.2 од Правилникот за форма и содржина на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови во постапката за селекција во зависност од категориите на работни места, по објавен јавен оглас 2\2018 за избор на Судски администратор-Категорија А, Ниво А2 – 1 (еден) извршител и Виш судски референт (извршител во писарница) – Категорија Г, Ниво Г2 - 2 (два) извршитела, ќе се одржи на ден 25.01.2019 година (петок) во 10 часот во просториите на Основен суд Куманово.

Резултатите од административната селекција на кандидатите ќе бидат објавени на интернет страницата на судот - www.oskumanovo.mk, најдоцна во рок од 3 дена од нејзиното завршување.

Од Комисијата за селекција за вработување

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_