РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/23 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/23 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР

Новости, Соопштенија за јавност  |  08.7.2024
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/23 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР, КАТЕГОРИЈА В, НИВО В-1, 1 (еден) ИЗВРШИТЕЛ ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 2/23
                          ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
                                 Јавен оглас 2/23
 
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО

 

1.За работно место Советник информатичар, категорија В, Ниво В1 -1  (еден) извршител.
 
- Шифра osk 25/23 - освоени бодови од административната селекција 18,56 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 15,50 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 13,50. Освоени бодови од интервју 15 бодови. Вкупно 62,56  бодови.
 

 

                                                               Комисија за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_