КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.3 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.3 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ

Новости, Соопштенија за јавност  |  10.4.2023
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ, ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ОД ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.3 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/22

 

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО
 
За работно место Самостоен судски референт категорија Г, Ниво Г1 -1 (еден) извршител
 
- Шифра osk 19 – освоени бодови од административната селекција 21,11 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24,25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 бодови. Освоени бодови од интервју 20 бодови. Вкупно 80,36 бодови.

- Шифра osk 22 – освоени бодови од административната селекција 29 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 бодови. Освоени бодови од интервју 10 бодови. Вкупно 79 бодови.

- Шифра osk 15 – освоени бодови од административната селекција 28,66 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 бодови. Освоени бодови од интервју 10 бодови. Вкупно 78,66 бодови.

- Шифра osk 21 – освоени бодови од административната селекција 21,16 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 21.75 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 бодови. Освоени бодови од интервју 11 бодови. Вкупно 68,91 бодови.

- Шифра osk 23 – освоени бодови од административната селекција 22,78 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 22 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 14 бодови. Освоени бодови од интервју 9,33 бодови. Вкупно 68,11 бодови.
 

 

                                                          Комисија за селекција за вработување

 

 

 
                                                       
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_