РЕЗУЛТАТИ ОД ОСВОЕНИТЕ БОДОВИ ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ НА ИСПИТОТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД ОСВОЕНИТЕ БОДОВИ ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ НА ИСПИТОТ

Новости, Соопштенија за јавност  |  22.1.2020
Резултати од освоени бодови од стручен дел од испит по оглас бр.1/19

 

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/19

 

РЕЗУЛТАТИ ОД ОСВОЕНИТЕ БОДОВИ ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ НА ИСПИТОТ

 

  1. За работното место од точка 1 (еден) Виш судски референт - благајник, од категорија Г, ниво Г2:
  • Шифра osk 1015 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24,25 бодови.
  • Шифра osk 1027 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23,50 бодови.

 

  1. За работно место од точка 2 (два) Помлад судски референт - доставувач, од категорија Г, ниво Г4:
  • Шифра osk 1012 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 18,25 бодови.
  • Шифра osk 1028 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24,25 бодови.
  • Шифра osk 1029 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови.
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_