Овластено лице за прием на пријави од укажувачи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Новости, Соопштенија за јавност  |  20.8.2019
Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Назначено овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Согласно Законот за заштита на укажувачи (Сл.весник на  РМ бр. 196/15), за овластено лице за прием на пријави од укажувачи, издвојување и  обработка на  податоците од  пријавите  и  обезбедување на  заштита на  личните  и  други  податоци на  укажувачите, е назначено лицето Mарта Крашовиќ,  вработена  во  Основен суд  Куманово на работно место стручен соработник.
Овластеното  лице  може да  се контактира на  адреса ул. 11 Октомври бб, Куманово,  телефон  031 411 555 лок.105, 076 311 506 или на  е-маил  marta.krasovic@oskumanovo.mk

 

Процедура за начинот на постапување за заштитено внатрешно пријавување во Основен суд Куманово

 

Марта Крашовиќ, стручен соработник
ул.11 Октомври бб, Куманово
телефон  031 411 555 локал 105,
мобилен 076 311 506
е-маил marta.krasovic@oskumanovo.mk

Со почит, 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_