Информација за време и датум на одржување на административна селекција во врска со објавениот јавен оглас бр.1/22 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Информација за време и датум на одржување на административна селекција во врска со објавениот јавен оглас бр.1/22

Соопштенија за јавност  |  02.3.2023
Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција.

Почитувани,

Во врска со објавениот јавен оглас бр.1/22 од 15.12.2022 година, за вработување на 4 (четири) судски службеници (Категорија В, ниво В-3 - Судски соработник - 2 извршитела,  Категорија В, ниво В-1-Советник информатичар - 1 извршител, Категорија Г, ниво Г-1 - Самостоен судски референт - 1 извршител) на неопределно време,

Ве известуваме дека Комисијата за избор на судски службеници ќе врши административна селекција, на ден 07.03.2023 година (вторник) во 10:00 часот.

Резултатите од извршената административна селекција на кандидатите ќе бидат објавени во рок од 3 дена од завршувањето на истата на официјалната интернет страна на судот.


Од Комисијата за селекција за вработување

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_