РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР

Новости, Соопштенија за јавност  |  06.4.2023
РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.2 СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР, КАТЕГОРИЈА В, НИВО В-1, 1 (еден) ИЗВРШИТЕЛ ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 1/22
ПРИЛОГ 1
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22
 
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ
 
За работно место Советник информатичар, категорија В, Ниво В1, 1 (еден) извршител:

- Шифра osk 24 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 14,75 бодови. 

                 
         
 
                                                             ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 2

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/22
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА – АНГЛИСКИ
 
За работно место Советник информатичар, категорија В, Ниво В1, 1 (еден) извршител:

- Нема, бидејќи кандидатот со Шифра osk 24 - не го положи стручниот дел од испитот

 
                                                                                                                                 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 3
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22

 

РАНГ ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ И ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА – АНГЛИСКИ
 
Со шифри на кандидатите кои  поминале административната селекција, стручниот дел од испитот и испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски со број на освоени бодови се:

За работно место Советник информатичар, категорија В, Ниво В1, 1 (еден) извршител:

- Нема
 
                                                                    ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 4

 

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22

ЛИСТА

 
Со шифри на кандидатите кои не продолжуваат на интервју:
- Нема
 
 
 
 
                       
 
 
 
 ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 5

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/22
 
ИНФОРМАЦИЈА
За денот и часот на одржување на интервјуто
 
Нема да се одржи интервју , од причина што кандидатот не го помина стручниот дел од испитот за судски службеник.
 
 
 
                                                                               ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_