РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/23 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.2 ВИШ СУДСКИ РЕФЕРЕНТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/23 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.2 ВИШ СУДСКИ РЕФЕРЕНТ

Новости, Соопштенија за јавност  |  08.7.2024
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/23 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.2 ВИШ СУДСКИ РЕФЕРЕНТ, КАТЕГОРИЈА Г, НИВО Г-2, 4 (четири) ИЗВРШИТЕЛИ ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 2/23
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 2/23
 
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО
 
1.За работно место Виш судски референт, категорија Г, Ниво Г2 - 4  (четири) извршители.
 
- Шифра osk 12/23 – освоени бодови од административната селекција 22,82 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 21,25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 14 Освоени бодови од инетрвју 11,33 бодови. Вкупно 69,40 бодови.

- Шифра osk 13/23 – освоени бодови од административната селекција 27,62 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 14 Освоени бодови од инетрвју 11,67 бодови. Вкупно 78,29 бодови.

- Шифра osk 14/23 – освоени бодови од административната селекција 25,91 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 14,50 Освоени бодови од инетрвју 20 бодови. Вкупно 85,41 бодови.

- Шифра osk 16/23 – освоени бодови од административната селекција 21,83 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 Освоени бодови од инетрвју 20 бодови. Вкупно 81,83 бодови.

- Шифра osk 19/23 – освоени бодови од административната селекција 29,01 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 14 Освоени бодови од инетрвју 11,33 бодови. Вкупно 79,34 бодови.
 
- Шифра osk 20/23 – освоени бодови од административната селекција 29,48 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 14,50 Освоени бодови од инетрвју 18 бодови. Вкупно 86,98 бодови.

- Шифра osk 29/23 – освоени бодови од административната селекција 19,41 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 Освоени бодови од инетрвју 20 бодови. Вкупно 79,41 бодови.

 

 

                                                               Комисија за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_