КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/23 ЗА РАБОТНО МЕСТО ПОД т.1 СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/23 ЗА РАБОТНО МЕСТО ПОД т.1 СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР

Новости, Соопштенија за јавност  |  09.2.2024
Конечна ранг листа на кандидати по јавен оглас бр.2/23 и вкупен број на освоени бодови од административна селекција и писмен дел од испитот
ПРИЛОГ 1
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 2/23
 
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ
 
За работно место Советник информатичар, категорија В, Ниво В1, 1 (еден) извршител:

- Шифра osk 22 - освоени бодови во стручниот дел од испитот  25 бодови. 

- Шифра osk 25 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 15,50 бодови
                 
         
 
                                                             ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 2

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/23
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА – АНГЛИСКИ ЈАЗИК
 
За работно место Советник информатичар, категорија В, Ниво В1, 1 (еден) извршител:

- Шифра osk 22 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски - 15 бодови

- Шифра osk 25 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски - 13,50 бодови
 
 
                                                              ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
                                                                          
 
 
 
 
ПРИЛОГ 3
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 2/23

РАНГ ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ И ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА – АНГЛИСКИ ЈАЗИК

 

Со шифри на кандидатите кои  поминале административната селекција, стручниот дел од испитот и испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски со број на освоени бодови се:

За работно место Советник информатичар, категорија В, Ниво В1, 1 (еден) извршител:

- Шифра osk 22 - освоени бодови од административната селекција 24,59 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. Вкупно  освоени бодови 64,59

- Шифра osk 25 - освоени бодови од административната селекција 18,56 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 15,50 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 13,50 бодови. Вкупно освоени бодови 47,56.

 
                                                                    ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 4

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/23

ЛИСТА

 
Со шифри на кандидатите кои не продолжуваат на интервју:

- Нема

 
 
 
 
                                                    
 
 
 
 
 
 
 ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 5

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/23
 
ИНФОРМАЦИЈА
За денот и часот на одржување на интервјуто
 
       Се известуваат кандидатите кои продолжуваат на интервју по Јавниот оглас број 2/23 на Основен суд Куманово, за вработување на неопределено време на 1 (еден) судски службеник за работно место од Категорија В, ниво В-1 – Советник информатичар - 1 извршител, дека интервјуто ќе се одржи на 15.02.2024 година (Четврток)  во 11:30 часот..
 
 
 
                                                                               ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_