КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ПО ОГЛАС 3/20 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ПО ОГЛАС 3/20

Новости, Соопштенија за јавност  |  28.12.2020
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ, ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ОГЛАС 3/20
 
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ, ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ОГЛАС 3/20
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 3/20
 

 

 
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО
 

 

1.За работно место Судски администратор, категорија А, ниво А2 -  1 (еден) извршител

 • Шифра osk 843/20 - освоени бодови од административната селекција 21.7 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови, освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови и освоени бодови од интервју 20 бодови. Вкупно 81,7 бодови.

 
 
 
 Комисија за селекција за вработување

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_