КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ПО ОГЛАС 1/21 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ПО ОГЛАС 1/21

Новости, Соопштенија за јавност  |  14.3.2022
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ, ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ОД ИНТЕРВЈУ ПО ОГЛАС 1/21

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/21

 

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО

 

  1. За работно место – Самостоен судски референт, категорија Г (Г1), 1 (еден) извршител

 

  • Шифра osk 106521 - освоени бодови од административната селекција: за образование 16,38 бода, за работно искуство 2,5 бода, за работа со компјутери 5 бода, за позитивна препорака 0,5 бода, вкупно 24,38 бода. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бода. Вкупно 64,38 бодови. Освоени бодови од интервју 20 бодови. Вкупно 84,38 бодови.
  • Шифра osk 109521 - освоени бодови од административната селекција: за образование 21,16 бода, за работно искуство 2,5 бода, за работа со компјутери 5 бода, вкупно 28,66. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бода и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14 бодови. Вкупно 67,66 бодови.Освоени бодови од интервју 9,66 бодови. Вкупно 77,32 бодови.
  • Шифра osk 108821 - освоени бодови од административната селекција: за образование 21,02 бода, за работно искуство 2 бода, за работа со компјутери 5 бода, вкупно 28,02. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бода и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови. Вкупно 67,52 бодови. Освоени бодови од интервју 9,33 бодови. Вкупно 76,85 бодови.

 

  1. За работно место Виш судски референт – доставувач, категорија Г, Ниво Г2– 3 (три) извршители:

 

            - Шифра osk 109421 - освоени бодови од административната селекција: за образование 22,91 бода, за работно искуство 2 бода, за работа со компјутери 5 бода, за позитивна препорака 0,5 бода, вкупно 30,41 бода. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бода и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови. Вкупно 69,91  бода. Освоени бодови од интервју 18 бодови. Вкупно 87,91бодови.

           - Шифра osk 110321 - освоени бодови од административната селекција: за образование 17,02 бода, за работно искуство 2,25 бода, за работа со компјутери 5 бода, вкупно 24,27 бода. Освоени бодови во стручниот дел од испитот  25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. Вкупно 64,27 бода. Освоени бодови од интервју 19,66 бодови. Вкупно 83,93 бодови.

            - Шифра osk 108421 - освоени бодови од административната селекција: за образование 15,09 бода, за работно искуство 2,25 бода, за работа со компјутери 5 бода, вкупно 22,59 бода. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23,75 бода и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 11,5 бода. Вкупно 57,84 бода. Освоени бодови од интервју 20 бодови.Вкупно 77,84 бодови.

            -Шифра osk 109521 - освоени бодови од административната селекција: за образование 21,16 бода, за работно искуство 2,5 бода, за работа со компјутери 5 бода, вкупно 28,66 бода. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови. Вкупно 68,16 бодови. Освоени бодови од интервју 9,33 бодови. Вкупно 77,49 бодови.

            - Шифра osk 108821 - освоени бодови од административната селекција: за  образование 21,02 бода, за работно искуство 2 бода, за работа со компјутери 5 бода   вкупно 28,02 бода. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови.  Вкупно 68,02 бода. Освоени бодови од интервју 9,33 бодови.Вкупно 77,35 бодови.

            -Шифра osk 107121 - освоени бодови од административната селекција: за образование 18,98 бода, за работно искуство 2,25 бода, за работа со компјутери 5 бода, вкупно 26,23 бода. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23 бода и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 13,5 бода. Вкупно 62,73 бода.Освоени бодови од интервју 12,33 бодови. Вкупно 75,06 бодови.

            - Шифра osk 107221 - освоени бодови од административната селекција: за образование 13,29 бода, за работно искуство 2,25 бода, за работа со компјутери 5 бода, вкупно 20,54 бода. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23,75 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови. Вкупно 58,79 бода. Освоени бодови од интервју 11 бодови. Вкупно 69,79 бодови.

 

 

 

 Комисија за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_