КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СУДСКИ СОРАБОТНИК [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СУДСКИ СОРАБОТНИК

Новости, Соопштенија за јавност  |  10.4.2023
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ, ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ОД ИНТЕРВЈУ ПО ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СУДСКИ СОРАБОТНИК
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/22

 
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО
 
1.За работно место Судски соработник, категорија В, Ниво В-3 - 2 (два)извршитела.
 
- Шифра osk 18 – освоени бодови од административната селекција 24,23 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 Освоени бодови од интервју 20 бодови. Вкупно 84,23 бодови.

- Шифра osk 13 – освоени бодови од административната селекција 21,69 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15. Освоени бодови од интервју 19,67 бодови. Вкупно 80,36 бодови.

- Шифра osk 14 – освоени бодови од административната селекција 25 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 Освоени бодови од интервју 14,33 бодови. Вкупно 79,33 бодови.

 

 
                                                           Комисија за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_