Именик на медијатори [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Именик на медијатори

Новости, Соопштенија за јавност  |  09.10.2019
Именик на медијатори

ИМЕНИКОТ НА ЛИЦЕНЦИРАНИ МЕДИЈАТОРИ

Врз основа на чл.62 од Законот за Медијација (Сл.в.на РСМ бр.188/13,148/15,192/15 и 55/16), а предвид Програмските определби за поддршка и развој на медијацијата од страна на судовите, утврдени во Програмите на Судскиот Совет на РСМ (Јануари 2017 година) и на Врховниот суд на РСМ (Октомври 2018 година) се објавува ИМЕНИКОТ НА ЛИЦЕНЦИРАНИ МЕДИЈАТОРИ

Именик на лиценцирани медијатори

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_