Резултат од полагање на стручен испит [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултат од полагање на стручен испит

Соопштенија за јавност  |  05.2.2019

ПРИЛОГ 1

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/18

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ

 1. За работното место од точка 1 (еден) за работно место судски администратор А2 категорија
 • Шифра osk 3619 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови.
 • Шифра osk 4219 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 21.25 бодови.
 • Шифра osk 3919 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови.
 • Шифра osk 4319 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови.

 

 1. За работно место од точка 2 (два) Виш судски референт од Г2 категорија:

Шифра osk 3719 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23 бодови.

Шифра osk 3819 -  Освоени бодови во стручниот дел од испитот 16.25 бодови.

Шифра osk 2319 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови.

Шифра osk 1619 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 22.5 бодови.

Шифра osk 3219 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови.

Шифра osk 4019 Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови.

Шифра osk 1419 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24.5 бодови.

 

 

                                                                                    Комисија за селекција за вработување

                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

 

 

 

ПРИЛОГ 2

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/18

РАНГ ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА И СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ

Со шифри на кандидатите кои го поминале административната селекција и стручниот дел од испитот со број на освоени бодови се:

За работно место Судски администратор се:

 1. Шифра osk 3619 – вкупно 46.7 бодови.
 2. Шифра osk 3919 - вкупно 46.5 бодови.
 3. Шифра osk 4319 - вкупно 44.4 бодови.
 4. Шифра osk 4219 - вкупно 42.92 бодови.

 

За работно место Виш судски референт се:

 1. Шифра osk 3719 - вкупно 51.12 бодови.
 2. Шифра osk 2319 -  вкупно 49.18 бодови.
 3. Шифра osk 1619 - вкупно 45.85 бодови.
 4. Шифра osk 3219 - вкупно 45.8 бодови.
 5. Шифра osk 4019 - вкупно 45.8 бодови.
 6. Шифра osk 1419 - вкупно 45.01 бодови.
 7. Шифра osk 3819 -вкупно 42.36 бодови.

                                    

 

 Комисија за селекција за вработување

 

 

ПРИЛОГ 3

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/18

 

ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои не продолжуваат на интервју:

Нема.

 

 

                                                            Комисија за селекција за вработување

 

 

ПРИЛОГ 4

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/18

 

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржување на интервјуто

Се известуваат кандидатите кои продолжуваат на инетрвју по Јавниот оглас број 2/18 на Основен суд Куманово, за вработување на неопределено време на работните места А2-Судски администратор – 1 (еден) извршител и Г2 – Виш судски референт второ ниво – 2 (две) извршители, дека интервјуто ќе се одржи на 08.02.2019 година (петок) во 09:00 часот.

Кандидати кои приложиле докази во скенирана форма се должни истите да ги донесат на увид во оригинал или заверен препис заради проверка на нивната веродостојност.

 

 

                                                          Комисија за селекција за вработување                                                                                                                    

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_