Резултати од административна селекција [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од административна селекција

Соопштенија за јавност  |  25.1.2019

 

ПРИЛОГ 2

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/18

РАНГ ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои ја поминале административната селекција со број на освоени бодови се:

За работно место Судски администратор

 1. Шифра osk 3619, освоени бодови: 21,7
 2. Шифра osk 4219, освоени бодови: 21,67
 3. Шифра osk 3919, освоени бодови: 21,5
 4. Шифра osk 4319, освоени бодови: 19,4
 5. Шифра osk 1719, освоени бодови: 17,9

 

За работно место Виш судски референт

 1. Шифра osk 3719, освоени бодови: 28,12
 2. Шифра osk 3819, освоени бодови: 26,11
 3. Шифра osk 2319, освоени бодови: 24,18
 4. Шифра osk 1619, освоени бодови: 23,35
 5. Шифра osk 3219, освоени бодови: 20,8
 6. Шифра osk 4019, освоени бодови: 20,8
 7. Шифра osk 1419, освоени бодови: 20,51

 

       ПРИЛОГ 3

 

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/18

 

ЛИСТА

Со шифри на кандидатите за кои постапката на селекција завршила

 1. Шифра osk 3319
 2. Шифра osk 4519.
 3. Шифра osk 1319.
 4. Шифра osk 3119.
 5. Шифра osk 4419.
 6. Шифра osk 3419.
 7. Шифра osk 2019.

 

 

ПРИЛОГ 4

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/18

 

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржување на втората фаза на селекција

Втората фаза на селекцијата – полагање на испитот – стручен дел за судски службеник ќе се одржи на 05.02.2019 година (вторник) во 10.00 часот во Основен суд Куманово.

Полагањето на испитот – стручен дел е со максимално времетраење од 60 (шеесет) минути.

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_