РЕЗУЛТАТИ ОД ПИСМЕНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ И РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/21 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД ПИСМЕНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ И РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/21

Новости, Соопштенија за јавност  |  02.3.2022
РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/21

 

 

ПРИЛОГ 1

 

 

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/21

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ

 

I.За работното место од точка 1 (еден) Самостоен судски референт, од категорија Г, ниво Г1:

Шифра osk 109521 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бода
Шифра osk 108821 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бода
Шифра osk 106521- Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови


II. За работно место од точка 2 (два) Виш судски референт, од категорија Г, ниво Г1:

Шифра osk 108821 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови
Шифра osk 109521 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови
Шифра osk 110321 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот  25 бодови.
Шифра osk 107221 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23,75 бодови
Шифра osk 109421 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови.
Шифра osk 107121 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23 бода
Шифра osk 108421 - Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23,75 бода.
         

 

                                                                                    ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

ПРИЛОГ 2

 

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/21

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ

 

I.За работното место од точка 1 (еден) Самостоен судски референт, од категорија Г, ниво Г1:

                       

Шифра osk 109521 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14 бодови.

Шифра osk 108821 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови.

Шифра osk 106521 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бода.

           

II.За работно место од точка 2 (два) Виш судски референт, од категорија Г, ниво Г1:

 

Шифра osk 108821 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови.

Шифра osk 109521 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови.

Шифра osk 110321 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови.

Шифра osk 107221 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови.

Шифра osk 109421 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови.

Шифра osk 107121 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 13,5 бода.

Шифра osk 108421 - освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 11,5 бода.

 

                                                                                                ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА

                                                                        

 

 

ПРИЛОГ 3

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/21

 

РАНГ ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ И ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ

Со шифри на кандидатите кои  поминале административната селекција, стручниот дел од испитот и испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски со број на освоени бодови се:

I. За работното место од точка 1 (еден) Самостоен судски референт, од категорија Г, ниво Г1:

- Шифра osk 109521 - освоени вкупно 67,66 бодови.

- Шифра osk 108821 - освоени вкупно 67,52 бодови.

- Шифра osk 106521 - освоени вкупно 64,38 бода.

 

II.За работно место од точка 2 (два) Виш судски референт, од категорија Г, ниво Г1:

- Шифра osk 109421 - освоени вкупно 69,91  бода

- Шифра osk 109521 - освоени вкупно 68,16 бодови.

- Шифра osk 108821 - освоени вкупно 68,02 бода. 

- Шифра osk 110321 - освоени вкупно 64,27 бода.

- Шифра osk 107121 - освоени вкупно 62,73 бода.

- Шифра osk 107221 - освоени вкупно 58,79 бода. 

- Шифра osk 108421 - освоени вкупно 57,84 бода.

                                          

                                                                    ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

ПРИЛОГ 4

 

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/21

 

ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои не продолжуваат на интервју:

НЕМА

 

                                                  

 

 ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

ПРИЛОГ 5

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/21

 

ИНФОРМАЦИЈА

            За денот и часот на одржување на интервјуто

 

Се известуваат кандидатите кои продолжуваат на интервју по Јавниот оглас број 1/21 на Основен суд Куманово, за вработување на неопределено време на работните места од категорија Г, ниво Г1- Самостоен судски референта - 1 (еден) извршител и од категорија Г, ниво Г4 – Виш судски референт – 3 (три) извршители, дека интервјуто ќе се одржи на ден 10.03.2022 година (четврток) во 10:00 часот.

Кандидати кои приложиле докази во скенирана форма се должни истите да ги донесат на увид во оригинал или заверен препис заради проверка на нивната веродостојност.

 

 

 

 

                                                                                                ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_