Конечна ранг листа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа

Соопштенија за јавност  |  08.2.2019

 

ПРИЛОГ 3

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 2/18

 

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО

 

1.За работно место Судски администратор категорија А,Ниво А2-1(еден) извршител

 

 • Шифра osk 3619 – освоени бодови од административната селекција 21,7 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. Освоени бодови од инетрвју 20 бодови. Вкупно 66.7 бодови.
 • Шифра osk 3919 - освоени бодови од административната селекција 21,5 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. Освоени бодови од инетрвју 13.6 бодови. Вкупно 60,1 бодови.
 • Шифра osk 4219 - освоени бодови од административната селекција 21.67 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 21.25 бодови. Освоени бодови од инетрвју 13,3 бодови. Вкупно 56,22 бодови.
 • Шифра osk 4319 - освоени бодови од административната селекција 19,4 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. Освоени бодови од интеррвју 10,6 бодови. Вкупно 55 бодови.

 

 

2. За работно место Виш судски референт (извршител во писарница) категорија Г, Ниво Г2 - 2(два) извршитела

 

 • Шифра osk 2319 -  освоени бодови од административната селекција 24,18 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. Освоени бодови од инетрвју 20 бодови. Вкупно 69.18 бодови.
 • Шифра osk 4019 - освоени бодови од административната селекција 20.8 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. Освоени бодови од инетрвју 20 бодови. Вкупно 65.8 бодови.
 • Шифра osk 3719 - освоени бодови од административната селекција 28,12 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23 бодови. Освоени бодови од инетрвју 10,6 бодови. Вкупно 61.72 бодови.
 • Шифра osk 1619 - освоени бодови од административната селекција 23,35 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 22,5 бодови. Освоени бодови од инетрвју 12 бодови. Вкупно 57.85 бодови.
 • Шифра osk 3219 - освоени бодови од административната селекција 20,8 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. Освоени бодови од инетрвју 11,3 бодови. Вкупно 57.1 бодови.
 • Шифра osk 1419 - освоени бодови од административната селекција 20.51 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24,5 бодови. Освоени бодови од инетрвју 5 бодови.Вкупно 50.01 бодови.
 • Шифра osk 3819 - освоени бодови од административната селекција 26,11 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 16,25 бодови. Освоени бодови од инетрвју 5,6 бодови. Вкупно 47.96 бодови

 

 

 Комисија за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_