РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО СТРУЧЕН СОРАБОТНИК [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

Новости, Соопштенија за јавност  |  06.4.2023
РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СУДСКИ СОРАБОТНИК , КАТЕГОРИЈА В, НИВО В-3, 2 (ДВА) ИЗВРШИТЕЛИ, ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 1/22
ПРИЛОГ 1
 
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22
 
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ
 
За работно место Судски соработник, категорија В, Ниво В3, 2 (два) извршитела
 
- Шифра osk 10 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 24 бодови. 
- Шифра osk 13 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 24 бодови. 
- Шифра osk 14 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. 
- Шифра osk 18 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. 
- Шифра osk 25 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 15,5 бодови. 
                 
         
 
                                                             ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 2
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА – АНГЛИСКИ
 
1.За работно место Судски соработник, категорија В, Ниво В3, 2 (два) извршитела
 
- Шифра osk 10 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 14,5 бодови. 

  -Шифра osk 13 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 15 бодови.  

 -Шифра osk 14 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 15 бодови.  

  -Шифра osk 18 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 15 бодови.  

  - Шифра osk 25 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 7,5 бодови.  
 
 
                                                              ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
                                                                          
 
 
 
ПРИЛОГ 3
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22

 

РАНГ ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ И ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА – АНГЛИСКИ
 
Со шифри на кандидатите кои  поминале административната селекција, стручниот дел од испитот и испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски со број на освоени бодови се:

1.За работно место Судски соработник, категорија В, Ниво В3, 2 (два) извршитела

 
- Шифра osk 10 - освоени бодови од административната селекција 20,46 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 14,5 бодови. Вкупно  освоени бодови 58,96 

- Шифра osk 13 - освоени бодови од административната селекција 21,69 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. Вкупно освоени бодови 60,69.

- Шифра osk 14 - освоени бодови од административната селекција 25 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. освоени бодови 65.

- Шифра osk 18 - освоени бодови од административната селекција 24,23 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. Вкупно  освоени бодови 64,23.

 
                                                                    ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА

 

ПРИЛОГ 4

 

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22
 
ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои не продолжуваат на интервју:

- Шифра osk 25 – поради неположен испит  на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 
 
 
 
                                                ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 5

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/22
 
ИНФОРМАЦИЈА
За денот и часот на одржување на интервјуто
 
Се известуваат кандидатите кои продолжуваат на интервју по Јавниот оглас број 1/22 на Основен суд Куманово, за вработување на неопределено време на 2 (два) судски службеници на работно место од Категорија В, ниво В-3 - Судски соработник - 2 извршитела, дека интервјуто ќе се одржи на 07.04.2023 година (Петок) во 10:00 часот.
 
 
 
                                                                               ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_