КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ПО ОГЛАС бр.1/19 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ПО ОГЛАС бр.1/19

Новости, Соопштенија за јавност  |  31.1.2020
Конечна ранг листа по оглас бр.1/19

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/19

 

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО

 

1.За работно место Виш судски референт - благајник  категорија Г, Ниво Г2 -1 (еден) извршител

 

  • Шифра osk 1015 – освоени бодови од административната селекција 26.04 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24,25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 14,5 Освоени бодови од интервју 15 бодови. Вкупно 79,79 бодови.
  • Шифра osk 1027 - освоени бодови од административната селекција 23,24 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 23,5 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 15 Освоени бодови од интервју 15 бодови. Вкупно 76,74 бодови.

2. За работно место Помлад судски референт - доставувач категорија Г, Ниво Г4 - 1 (еден) извршител

  • Шифра osk 1029 - освоени бодови од административната селекција 29.77 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испит за проверка на јазици 14.5. Освоени бодови од интервју 15 бодови. Вкупно 84,27 бодови.
  • Шифра osk 1028 - освоени бодови од административната селекција 23.06 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24,25 бодови и освоени од испит за проверка на англиски јазик 11.5 бодови. Освоени бодови од интервју15 бодови. Вкупно 73,81 бодови.
  • Шифра osk 1012 - освоени бодови од административната селекција 27.82 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 18.5 бодови и освоени бодови од испит за проверка на англиски јазик 13.5 бодови. Освоени бодови од интервју 8,33 бодови. Вкупно 68,15 бодови.

                                                                         Комисија за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_