РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ

Новости, Соопштенија за јавност  |  06.4.2023
РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.3 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ, КАТЕГОРИЈА Г, НИВО Г-1, 1 (еден) ИЗВРШИТЕЛ ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 1/22

 

ПРИЛОГ 1
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22
 
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ
 
За работно место Самостоен судски референт, категорија Г, Ниво Г1, 1 (еден) извршител:

- Шифра osk 15 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. 

- Шифра osk 19 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 24,25 бодови. 

- Шифра osk 21 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 21,75 бодови. 

- Шифра osk 22 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови. 

- Шифра osk 23 - освоени бодови во стручниот дел од испитот 22 бодови. 
                 
         
 
                                                             ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 2

ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО

Јавен оглас 1/22
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА – АНГЛИСКИ
 
За работно место Самостоен судски референт, категорија Г, Ниво Г1, 1 (еден) извршител:
 
- Шифра osk 15 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 15 бодови. 

  -Шифра osk 19 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 15 бодови.  

 -Шифра osk 21 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 15 бодови.  

  -Шифра osk 22 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 15 бодови.  

  - Шифра osk 23 - Освоени бодови во испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски 14 бодови.  
 
 
                                                              ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
                                                                          
 
 
 
 
ПРИЛОГ 3
 
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22

РАНГ ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ И ИСПИТОТ НА ДЕЛ ЗА ПРОВЕРКА ЗА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА – АНГЛИСКИ

 
Со шифри на кандидатите кои  поминале административната селекција, стручниот дел од испитот и испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија - Англиски со број на освоени бодови се:

За работно место Самостоен судски референт, категорија Г, Ниво Г1, 1 (еден) извршител:

 

- Шифра osk 15 - освоени бодови од административната селекција 28,66 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. Вкупно  освоени бодови 68,66. 

- Шифра osk 19 - освоени бодови од административната селекција 21,11 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 24,25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. Вкупно освоени бодови 60,36.

 
- Шифра osk 21 - освоени бодови од административната селекција 21,16 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 21,75 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. Вкупно  освоени бодови 57,91.
 
- Шифра osk 22 - освоени бодови од административната селекција 29 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 25 бодови и освоени бодови од испитот за проверка на англиски јазик 15 бодови. Вкупно  освоени бодови 69.
 
- Шифра osk 23 - освоени бодови од административната селекција 22,78 бодови. Освоени бодови во стручниот дел од испитот 22 бодови и освоени бодови од испитот  58,78.

 

                                                                    ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
 
 
 
ПРИЛОГ 4
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22

 

ЛИСТА
 
Со шифри на кандидатите кои не продолжуваат на интервју:

- Шифра osk 16 – кандидатот не се појави за полагање на стручниот дел од испитот и  испитот на дел за проверка за знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европска унија.

 
 
 
                                             
 
 
 ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
 
 
 
ПРИЛОГ 5
ОСНОВЕН СУД КУМАНОВО
Јавен оглас 1/22
 
ИНФОРМАЦИЈА
За денот и часот на одржување на интервјуто
 
Се известуваат кандидатите кои продолжуваат на интервју по Јавниот оглас број 1/22 на Основен суд Куманово, за вработување на неопределено време на 1 (еден) судски службеник за работно место од Категорија Г, ниво Г-1 – Самостоен судски референт - 1 извршител, дека интервјуто ќе се одржи на 07.04.2023 година (Петок) во 10:00 часот.
 
 
 
                                                                               ОД КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_