Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Кривична област

       Во Основен суд Неготино од кривично одделение се издаваат следниве документи:

 

  • Барање за издавање потврда од кривична евиденција
  • Барање за издавање потврда од казнена евиденција.
  • Барање за издавање потврда од евиденција за изречена санкција што се состои во забрана за вршење професија, дејност или должност.

 

       Овие документи исто се издаваат и за правно лице.

 

Опис Преземање
Барање од Казнена евиденција (физичко лице)
Барање од Казнена евиденција (правно лице)
Барање од Кривична евиденција (физичко лице)
Барање од Кривична евиденција (правно лице)
Барање за издавање потврда за забрана за вршење професија, дејност или должност (физичко лице)

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести