Прилози кон записникот од испитот по JАВЕН OГЛАС бр.01/2019 точка 1 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Прилози кон записникот од испитот по JАВЕН OГЛАС бр.01/2019 точка 1

Новости, Соопштенија за јавност  |  27.11.2019

 

 

 

 Листа на  кандидати кои го полагале испитот

 

шифра

 Освоени бодови од испитот -стручен дел

Освоени бодови од познавање на англиски јазик-ниска сложеност

Вкупно

20190005

24,25

15

39,25

20190007

20

13

33

20190009

23,25

14

37,25

20190010

23,5

15

38,5

                                                          

                                                           

                                                                       

 

 

 

 

Ранг листа

 со шифри на кандидати кои продолжуваат на интервју со број на освоени бодови од административната селекција и испитот.

 

 

Шифрa

 Бодови од административна селеција

Бодови од испит на судски службеник

Бодови од познавање на англиски јазик-ниска сложеност

 

Вкупно

20190005

31,25

24,25

15

70,5

20190010

30

23,5

15

68,5

20190009

24,85

23,25

14

62,1

20190007

19

20

13

52

 

 

 

 Листа 

со шифри на кандидати кои  не продолжуваат со интервјуто

 

 

 -  НЕМА

 

 

 

Листа

на кандидати со кои е спроведено интервју

 

шифра

 Освоени бодови од интервју

20190005

20

20190010

20

20190009

20

20190007

20

                                               

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_