Ранг - Листа на кандидати по административна селекција по Јавен оглас бр.02/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Ранг - Листа на кандидати по административна селекција по Јавен оглас бр.02/2019

News, Press realeses  |  Jan 13, 2020

 

 

 

ПРИЛОГ 1

  1. Листа на неуредни кандидати

 

 

шифра

 Причина за неуредност

 

20190203

 

нема доставено ниту еден документ со кои се докажува дека ги исполнува општите и посебните услови наведени во јавниoт оглас.

           

 

 

 

  1. Листа на уредни кандидати

 

шифра

 Освоени бодови од административна селекција

20190201

19

20190202

23,56

20190204

18,38

 

 

ПРИЛОГ 2

 

Ранг - листа на кандидати кои ја поминале административната селекција

 

 

шифра

 Освоени бодови од административна селекција

20190202

23,56

20190201

                              19

20190204

                              18,38

 

 

ПРИЛОГ 3

 

Листа на кандидати за кои постапката за селекција завршила

 

 

шифра

20190203

 

 

ПРИЛОГ 4

 

 

ИНФОРМАЦИЈА

 

                    за денот и часот на одржувањето на втората фаза на селекцијата

 

 

            Втората фаза-Полагањето на испитот за судски службеник ќе се одржи на ден 28.01.2020 година во 10,30 часот во просториите на Основен суд Неготино.

Испитот се состои од два дела и тоа стручен дел и испит за проверка на знаење на англиски јазик-ниско ниво.

            Прашањата за полагање на стручниот испит ќе бидат од Законот за судска служба, Законот за управување со движењето на предметите, Закон за судовите и од Судскиот деловник.

Базата на прашања за стручниот испит и за проверка на знаење на англиски јазик-ниско ниво се објавени на web страната на судот.

         

                                           Комисија за селекција за вработување на судски службеник

 

ПРАШАЊА ЗА ПОЛАГАЊЕ СТРУЧЕН ИСПИТ

 

   


Decision search

Court
Case number
Date
_