ЈАВЕН ОГЛАС број 2/22 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС број 2/22

Новости, Соопштенија за јавност  |  03.2.2022

Република Северна Македонија

Основен суд Неготино

Су-04 број 29/22

03/02/2022 година

Неготино

 

            Врз основа на члeн 18 стaв 1 алинеја 2 и став 6 од Законот за судска служба („Сл.весник на РМ“ број 43/14...248/18), а в.в. член 22 и член 23 од Законот за работни односи („Сл.весник на РМ“ број 74/15, број 120/18), Претседателот на Основен суд Неготино на ден 03/02/2022 година објавува :

ЈАВЕН ОГЛАС број 2/22

            за вработување на судски службеник на определено време 

         до 31.12.2022 година за следното работно место

 

 

СУДСКИ СОРАБОТНИК, категорија „В“ ниво 3,   1 (еден) извршител

 

Целосниот текст на огласот може да се превземе на следниот линк

ОГЛАС бр.02/22

 

Пријавата за огласот можете да ја превземете на следниот линк

 

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_